Hvordan kan jeg se, redigere og deaktivere Googles søkelogg?



Google-logo

Når datamaskinen din eller mobil enhet bruker en Google-tjeneste, for eksempel Google Søk, Google Maps eller YouTube, er alle søk du utfører logget på Min aktivitet .



De Min aktivitet funksjonen er nyttig for de som trenger å se søkeloggen eller ønsker en generell ide om søkevanene. For andre kan imidlertid informasjonen i Min aktivitet forårsake personvern. Følg trinnene nedenfor for å se, redigere og deaktivere denne funksjonen.

Merk

Denne siden er relatert til bare historien til Googles tjenester (inkludert Google-søk), ikke søkeloggen spesifikk for noen av de andre nettleserne. For hjelp med å tømme nettleserloggen, se: Hvordan tømmer jeg nettleserloggen?

Merk



Hvis du ikke er logget på noen Google-tjenester, logges ikke nettloggen din av Google. Det spores bare i nettleseren din.

Åpne siden Min aktivitet

  1. Naviger til Google Min aktivitet hjemmesiden.
  2. Når du blir bedt om det, skriv inn brukernavnet og passordet for Google-kontoen.
  3. Når du har logget inn, ser du en skjerm som ligner på eksemplet nedenfor.

Google Min aktivitetsside

Ser på historien

Når du logger deg på Google Min aktivitet og bla litt nedover, vises alle nylige søkeresultater på midten av skjermen. Under I dag bar, kan du velge den spesifikke tjenesten du vil se historikken for. Ellers ser du historie for alle tjenestene fra nyeste til eldste. Hvis du blar til bunnen av siden, fortsetter eldre søkeloggen å fylle ut.

Nylige søk

hva er gui i datamaskinen

Nylig historie

Velg for å se historikken til sidene du nylig har besøkt Buntvisning eller Elementvisning fra navigasjonsmenyen til venstre, og bla deretter nedover på siden.

Bundlet visning og elementvisning i Min aktivitet.

Eldre historie

Bruk toppen for å finne en side du har besøkt tidligere Søkefelt eller bla nedover i midten av siden.

Søk i aktiviteten din

Tips

Du kan bruke Filtrer etter dato og produkt funksjonen øverst på siden Min aktivitet for å utføre et mer spesifikt søk i historikken din.

Redigering og sletting av historikken

Når du logger deg på Google Min aktivitet og bla litt nedover, vises alle nylige søkeresultater på midten av skjermen. Under I dag bar, kan du velge den spesifikke tjenesten du vil se historikken for. Ellers ser du historie for alle tjenestene fra nyeste til eldste. Hvis du blar til bunnen av siden, fortsetter eldre søkeloggen å fylle ut.

Individuelle historieelementer

  1. Å velge Buntvisning eller Elementvisning fra navigasjonsmenyen til venstre.

Medfølgende eller varevisning.

  1. Finn oppføringen du vil slette.
  2. Klikk på den tre vertikale prikken Slett oppføringen i Min aktivitet.ikonet på høyre side og velg Slett fra nedtrekksmenyen .

Slett aktivitet etter knapp.

  1. Gjenta for hver oppføring du vil fjerne.

Mange historieelementer

Velg for å slette flere historikkelementer Slett aktivitet av fra navigasjonsmenyen til venstre.

Slett aktivitetsalternativer.

Ledeteksten som vises har fire alternativer å velge mellom:

Velg dager

  • Siste time - Slett all Google-aktivitet i løpet av den siste timen. Når du klikker på dette alternativet, slettes Google-aktiviteten din for den siste timen umiddelbart, uten ytterligere spørsmål.
  • Siste dag - Slett all Google-aktivitet det siste døgnet. Når du klikker på dette alternativet, slettes Google-aktiviteten din for den siste dagen umiddelbart, uten ytterligere spørsmål.
  • Hele tiden - Lar deg tømme hele historikken for bestemte Google-tjenester, eller alle.
  • Egendefinert utvalg - Lar deg velge en spesifikt datoperiode for aktivitet å slette.

Velg hvilken historie du vil slette i Min aktivitet.

Hvis du velger Hele tiden eller Egendefinert utvalg velger du aktiviteten du vil slette.

Søk i aktiviteten din

ingen fn -tast på tastaturet

Når du har valgt aktiviteten du vil slette, klikker du på Aktivitetskontrollvelger-knappen nederst til høyre i bekreftelsesvinduet.

det som er lagret i ram

Eldre historie

For å finne en side du har besøkt tidligere, bruk Søk i aktiviteten din boksen øverst på skjermen.

Aktiviteten min bytter

Tips



Du kan bruke Filtrer etter dato og produkt funksjonen for å utføre et mer spesifikt søk i historikken din.

Når du har funnet oppføringene du vil slette, bruker du trinnene fra de to forrige delene for å fjerne dem.

Deaktiverer historikken

Hvis du vil deaktivere all historikksporing for Googles tjenester, følger du trinnene nedenfor.

Merk

Pausing av historikksporingsfunksjonen kan hindre visse ytelsesaspekter av noen Google-tjenester.

  1. Fra Min aktivitet startside, velg Aktivitetskontroller fra menyen til venstre.

  1. Aktivitetskontroller side, klikker du på bryteren ved siden av Nett- og appaktivitet slik at den er i av-posisjon.

  1. Når du bytter bryteren til av, ser du en melding om Stoppe nett- og appaktivitet på pause? Klikk på -knappen nederst til høyre.
Tips

I fremtiden kan du raskt få tilgang til denne delen ved å gå direkte til Aktivitetskontroller side.

Tips

Hvis du ikke er logget på noen Google-tjeneste, er ikke nettloggen din logget.

Tips

Husk at Google fortsatt logger hvert søk og knytter hvert søk til ditt IP adresse , selv med denne funksjonen satt på pause. Deaktivering av denne funksjonen forhindrer imidlertid at alle som har tilgang til datamaskinen din og Google-påloggingsinformasjonen din kan se søkeloggen din. Ytterligere detaljer om Googles personvernregler er på deres Vanlige spørsmål om personvern .